Bestuur

Slaafs staat onder leiding van een vijfkoppig bestuur bestaande uit

  • Voorzitter (Daan Jellema)
  • Secretaris (Amber Cornelissen)
  • Penningmeester (Damian Piersma)
  • Vicevoorzitter ()
  • Commissaris Bier ()

BierCo

De biercommissie is een fundamenteel onderdeel van SLAAFS. Ze zorgt ervoor dat er elke maand bier is en dat er tappers zijn om het weg te kunnen geven. Daarnaast helpen de leden met het opruimen na onze gezellige en chaotische borrels.

Promotiecommissie

Alle promotie die je ziet van Slaafs is te danken aan de promotiecommissie. Deze commissie is namelijk verantwoordelijk voor alle communicatie. Zij beheren de sociale media, maken de posters en beheren de website. Daarnaast houden zij zich bezig met de verkiezingen.

Kascontrolecommissie

Om zo veel mogelijk borrels te kunnen geven is het belangrijk dat SLAAFS goed omgaat met haar budget. Daarom heeft SLAAFS zijn eigen kascontrolecommissie die de penningmeester controleert.

HR-commissie

Sinds 29 oktober 2019 is SLAAFS officieel een vereniging. Omdat we net voor de pandemie zijn opgezet moeten we nog een aantal dingen opzetten. Zo moeten we nog een Huishoudelijk Reglement (HR) schrijven. De HR-commissie is hard aan het werk om een mooi reglement voor te kunnen legen aan de algemene leden vergadering.